Contact|

Kenniscongres: Intercultureel werken in gedwongen kader


4 april 2024 | Van der Valk Zuidas, Amsterdam

Voorwaarden

Organisatie

Het programma van het Kenniscongres Intercultureel werken in gedwongen kader is ontwikkeld in samenwerking met Jaap van Vliet en Uitgeverij SWP. Mediapartner van het congres is het tijdschrift SoziO. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op donderdag 4 april 2024.
Wegens veel belangstelling is het verplaatst van locatie van Bildung.City, Amsterdam naar:
Van der Valk Exclusief, Zuidas Amsterdam
 

Prijs

De reguliere prijs voor deelname bedraagt € 369,- excl. btw. Dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. Tevens is het boek Iedere taal is een wereld gratis inbegrepen.
U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 
Kortingsregelingen

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 99,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Sozio-abonnees: abonnees ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.

 

Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 21 maart 2024 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
  2. Bij annulering tussen 21 maart 2024 en 28 maart 2024 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
  3. Bij annulering na 28 maart 2024 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

 

Contact

Programmaverantwoordelijken
Opzet door Jaap van Vliet
i.s.m. Paul Roosenstein 
planning@logacom.nl
 
Congrescoördinator/Backoffice:
Mariska Witteveen
 
 
Nadere informatie
Logacom BV, www.logacom.nl
T. 020-3203364